Naailes 

naaimachineAltijd al je eigen kleding willen maken? Of wil je juist iets leuks maken voor je kinderen, neefjes of nichtjes?

Dan ben je in mijn atelier aan het juiste adres! Samen met mijn hulp ga je tijdens de naailes aan de slag met je eigen project. Dit kan een mooie broek zijn, een leuk zomerjurkje, maar een zelfgemaakt kraamcadeautje zoals een boxkleed of rompertje is ook gaaf natuurlijk!

In je eigen tempo ga je onder begeleiding aan de slag met jouw idee.

 • magazine's naailes wageningen

  Algemene lesinformatie

  Het atelier bevindt zich bij mij thuis op een ruime zolder aan de Nijlantsingel 21 in Wageningen. De ruimte is groot genoeg om aan vier personen naailes te geven. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht. 

  Wanneer?

  Maandagavond 19.00 - 20.30 uur
  Woensdagochtend 09.30 - 11.00 uur
  Woensdagavond 19.00 - 20.30 uur

  Wat kost het?

  Ik bied een lespakketje aan van 6 lessen voor 90 euro inclusief BTW. Als de lessen op zijn, kun je opnieuw 6 lessen aanschaffen. De lessen zijn iedere week met uitzondering van feest- en vakantiedagen. 

  Wat neem je mee?

  Gelukkig niet zoveel. Je mag je eigen naaimachine meenemen, maar dit hoeft niet. Er zijn vier naaimachines en een lockmachine beschikbaar in het atelier. Fournituren als scharen, linialen, kleermakerskrijt etc. zijn ook aanwezig. Patronen uit La Maison Victor, Burda Style en Knipmode mag je tijdens de les overnemen, of je neemt een eigen patroon mee. Er is voldoende patroonpapier dat je kunt gebruiken. 

  Wat zit niet inbegrepen in de prijs?

  Stof voor je eigen project en alle fournituren die je hiervoor gebruikt zoals garen, knopen, ritsen en vlieseline, zitten niet in de leskosten inbegrepen. In mijn atelier is er wel de mogelijkheid om verschillende fournituren aan te schaffen. 

  En verder...

  Wil je privé naailes?

  Als je meer aandacht wil dan in de reguliere naailes, kun je ervoor kiezen om een privé naailes te boeken. Er is dan ook meer ruimte om de les volledig op jouw wensen af te stemmen. Stuur mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je dit graag wilt. 

  Kosten privé naailes:

  1 persoon: 30,- euro per uur
  2 personen: 40,- euro per uur

  Heb je speciale wensen?

  Misschien wil jij wel iets heel anders, zoals een originele en creatieve activiteit voor een kinderfeestje, óf een toffe workshop voor een babyshower. Stuur mij dan ook even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

  Nanine's naaiatelier

  • Nijlantsingel 21
  • 6709 TR  Wageningen

  Naailessen

  • Maandagavond 19.00 - 20.30 uur
   Woensdagochtend 09.30 - 11.00 uur
   Woensdagavond 19.00 - 20.30 uur

  Contact

  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Copyright 2020 - Nanine's naaiatelier - Algemene voorwaarden - Privacybeleid